Coaching

img_3879

COACHING

Coaching handlar om hjälp till självhjälp, att bidra till att människor presterar och mår bättre. Det innebär också att hjälpa en person från ett nuvarande läge till ett önskat läge. Med coaching byter du fokus från problem till lösningar.

Coaching innebär att frigöra en individs fulla potential för att kunna nå de mål och det liv som önskas. Coaching ökar möjligheten att se sammanhang och ger nya perspektiv samt stimulerar ett positivt tänkande.

Man kan likna livet som en kastrull med kall spaghetti; det är egentligen olika trådar men de ligger där som en ”ihopklibbad” klump. Coaching kan liknas vid när man lägger i en klick smör i kastrullen, hettar upp och rör om och sedan kan dra upp varje spaghetti en och en och titta på dem separat.

.

.

bokatid_vit_morkbakgrund_120px

.

.

Situationer där en livscoach kan vara till hjälp är exempelvis:

om du är mitt i karriären och vill komma vidare

om du vill våga drömma, sätta mål, realisera och uppnå dem

om du är chef och vill utvecklas

om du har arbetsrelaterade problem och frågeställningar

om du har relationsproblem

om du vill bygga upp din självkänsla

om du har prestationsproblematik

om du har problem att kontrollera känslomässiga reaktioner

om du lider av oro, övertänkande och tankefällor 

om du behöver struktur och bättre planering

om du har stress eller utmattningsproblematik

om du vill bli friskare och behöver göra en förändring (ex börja träna)

mindfulness

osv

.

.

Hur Går Det Till?

Tillsammans diskuterar och reflekterar vi över din nuvarande situation. Och hittar nya vägar och alternativ för att du ska kunna nå din egen fulla potential, må och prestera bättre, göra de saker du vill och leva ett liv som du är nöjd med. Jag lyssnar och ställer många frågor, så att du kan hitta dina svar.

Upplägget för mötena anpassar jag utifrån dina behov, men de finns alltid en grundstruktur. Hur ofta vi träffas är individuellt beroende på vad du vill jobba med och vilket upplägg du vill ha. Det går att boka enstaka möten eller olika paket, det går också att dela upp betalningen med Klarna.

Personkemin har givetvis en central roll i den här typen av samtal. Jag har tystnadsplikt.

Viktigt att veta är att det inte finns några genvägar – du behöver göra jobbet om du vill ha en förändring.

Vi erbjuder även coaching online via Skype eller per telefon.

.

 

”Jag har under en period blivit coachad av Cecilia och hon har hjälpt mig att inse vad som är viktigt i mitt liv just nu och vad jag ska prioritera. Hon har en förmåga att se ”igenom” mig och lyfta de ursäkter som jag har hittat för att inte gå den väg jag önskar. Med Cecilias hjälp har jag nu valt bort det som tog min energi och är mycket gladare!”

Anna Crociani

Läs fler omdömen från våra kunder HÄR

 

COACHING

.

Vi har gått den, av ICF godkända, Lifecoach utbildningen hos Strandska Utvecklingshuset i Göteborg. Utbildningen bygger på ICFs (International Coach Federation) 11 kärnkompetenser. Coachingmodellen bygger på en effektiv och funktionell metod för att stärka individens förmåga att ta ansvar för riktningen i sitt liv. Metoden stimulerar förmågan att lyssna till det egna inre flödet och sedan följa det.