CookEat

 

CookEat: God och Nyttig Mat – Varje Dag!

Urban Paleo Center samarbetar med CookEat som är en ny individanpassad tjänst på nätet. Vi ser att många av våra kunder vill äta bra mat, men att tiden inte riktigt räcker till och att befintliga matkassar och tjänster inte fyller de individuella behoven och kraven som ställs.

Därför rekommenderar vi CookEat till alla våra kunder som behöver extra hjälp med planering, inspiration, snabbhet och enkelhet i sin vardag – utan att nagga på nyttigheten i maten vi får i oss!

 

När du prenumererar på CookEat får du:

 • Individanpassade veckomenyer innehållande varierade middagar för veckans alla dagar
  CookEat tror att god, nyttig och varierad mat är vad du är ute efter. Vi ser till att rotera proteinkällor och typ av recept för att du ska slippa tänka på det och för att du ska få en varierad och fin meny. Lägg med några få klick även till frukost och lunch i din veckomeny de dagar du även önskar detta, från CookEats stora receptarkiv, för att få din meny precis som du vill ha den.
 • Flexibel veckomeny, ta bort eller byta ut recept, du kan också lägga till fler tillbehör från vårt receptarkiv
  Du bestämmer vilken dag din meny ska börja, portionsantal, kosthållning och eventuella råvarugrupper/ingredienser du vill undvika i din meny och CookEat sköter arbetet med att sätta ihop en meny just för dig.
 • Komplett (och mycket smart) inköpslista som uppdateras automatiskt för att spegla de ändringar du gör i din veckomeny
  Skriv enkelt till andra varor du behöver handla hem från matbutiken. Inköpslistan kan du använda i mobilen och kryssa av efterhand som du handlar.
 • Möjlighet att ladda upp egna recept och inkludera i din veckomeny
  Du kan enkelt lägga till dina egna favoritrecept eller recept du vill testa från andra källor och sedan inkludera dessa i din veckomeny. Alla ingredienser kommer automatiskt med i din inköpslista.
 • Tillgång till CookEats receptarkiv innehållande recept från flera inspirerande matbloggar
  CookEat vill göra det enklare för dig att hitta och laga recept från matbloggar som du redan följer och älskar eller som du borde följa! Vi jobbar löpande med att få in nya fantastiska samarbetspartners till CookEat så att du alltid ska kunna få ny inspiration i köket.

 

 

För att läsa mer eller anmäla er till CookEat klicka HÄR eller på ikonen ovan!