FÖR FÖRETAG

Många företag idag inser att de ekonomiska resultaten går hand i hand med personalens hälsa och välmående och strävar därför efter att proaktivt förebygga dessa på olika sätt. Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme är numera standard på de flesta företag och det är en fantastiskt utveckling!

Arbetar du på ett företag som vill ta hand om er hälsa ännu lite mer, och vara ännu mer proaktiva? Vill ni minska sjukskrivningarna och hjälpa personal som har livsstilsrelaterade problem? Faktum är att förvånansvärt få anställda faktiskt utnyttjar sin friskvårdspeng och att hälsoarbetet ofta kan behövas tas tag i från olika håll, och det är där Urban Paleo Center kommer in i bilden!

 

KURSER, WORKSHOPS OCH FÖRELÄSNINGAR

Urban Paleo Center erbjuder kurser, workshops och föreläsningar med inriktning på rörelse, kost, sömn och stress. De fyra grundpelarna på vilka allas vår hälsa vilar. Vi skapar en ökad förståelse för hur vi påverkas av de olika delarna och vad som händer när vi går in och aktivt gör ett förändringsarbete i våra liv.

Upplägget anpassas till arbetsgruppens behov och förutsättningar. Hör av er för att diskutera vad det är ni vill uppnå och hur vi kan nå dit. Det går att skräddarsy en föreläsning eller workshop utifrån era önskemål. Ni får en offert som baseras på vad ni önskar, tidsåtgång samt antal deltagare.

 

LÄS MER OM VÅRA FÖRELÄSNINGAR HÄR 

 

INDIVIDUELL FRISKVÅRD

Urban Paleo Center arbetar även med individuell friskvård för personalen på er arbetsplats. Anlita oss för kinesiologi, kostrådgivning, massage, spiral stabilisering eller coachande samtal där vi ser till varje individs personliga hälsostatus och deras behov av stöd och råd. Det kan var att utforma individuella viktminskningsprogram, att komma till bukt och minska symptom vid autoimmuna och metabola sjukdomar som IBS och Fibromyalgi, att minska smärta och värk i rörelseapparaten på grund av exempelvis bristande ergonomi, diskbråck, dålig cirkulation eller minska smärta i form av spänningshuvudvärk och migrän, att vara ett samtalsstöd till medarbetare som tappat motivation och coacha till ökad prestation, att vara ett stöd till chefer och medarbetare i deras ledarskap av personal och sig själva, och mycket annat.

Upplägget anpassas till arbetsplatsens behov och förutsättningar. Hör av er för att diskutera vad det är ni vill uppnå och hur vi kan nå dit. Det går att skräddarsy de individuella behandlingarna utifrån era önskemål. Ni får en offert som baseras på era önskemål, tidsåtgång samt antal medarbetare.

 

FÖRETAGSMASSAGE

Urban Paleo Center arbetar med företagsmassage. Våra företagsbehandlingar är 25 minuter långa och innefattar svensk klassisk massage och/eller triggerpunktsbehandling, individuellt efter medarbetarens behov. Att erbjuda sin personal massage på plats på jobbet kan förebygga arbetsskador och på sikt bidrar det till att få ner sjukskrivningskostnader. Undersökningar har gjorts på hur massage tillsammans med träning påverkar företag ekonomiskt. Det har visat sig att de pengar ett företag lägger på den gemensamma satsningen, får de tillbaka fyrdubbelt inom två år!

Upplägget anpassas till arbetsplatsens behov och förutsättningar. Hör av er för att diskutera vad det är ni vill uppnå och hur vi kan nå dit. Ni får en offert som baseras på era önskemål, tidsåtgång samt antal medarbetare.

 

”Cecilia har under hösten 2017 varit hos oss på Gamla Uppsala Buss och funnits tillgänglig för att ge råd om hälsa, kost och ergonomi samt gett massage och träningstips till all vår personal; både bussförare, teknisk personal och administrativ personal. Cecilia har även medverkat i viss rehabilitering av personal och föreläst om hälsa och ergonomi på vår bussförarutbildning. Vi har varit mycket nöjda med Cecilia och rekommenderar henne gärna till liknande uppdrag.”

 

Eva Pettersson, Trafikchef GUB

 

Läs fler omdömen från våra kunder HÄR 

 

FRISKVÅRD

Friskvårdsbidrag blir allt vanligare och allt fler företag förstår att man tjänar på att förebygga hälsa och erbjuder därför sina anställda friskvårdsbidrag. Urban Paleo Center samarbetar med Actiway och ePassi, även om det oftast räcker att lämna ett kvitto på en avdragsgill aktivitet till lönekontoret.

Vi ser ett ökat behov och intresse att arbeta förebyggande med hälsa både hos företag och hos den enskilda individen, och därför är vårt motto ”Friskvård för hela individen”. Vi vill att du mår bra och håller dig frisk av maten du äter, av att du rör dig i dina naturliga rörelsemönster och slipper värk och smärta och för att du känner att du lever det liv du verkligen vill leva!

Med våra avdragsgilla behandlingar Massage, Kostrådgivning, Kinesiologi och Spiral Stabilisering hjälper vi dig att uppnå detta.

Välkommen att må ditt allra bästa med oss!