*Ät Dig till en bättre Hälsa! – Tisdag 16 April*

Kom och låt dig inspireras!

Föreläsning om kosten och vilken betydelse den har för din hälsa.

 

Innehåll och upplägg

På föreläsningen kommer vi att diskutera olika dieter och hur de påverkar din kropp. Vilken näring och energi du behöver för att hålla dig frisk och stark och klara av vardagens påfrestningar.

Du kommer att få mängder av tips och trix, samt förslag på hälsosam mat att laga hemma. Det kommer även att finnas tid för en frågestund under föreläsningen.

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för att delta på denna föreläsning.

 

Föreläsare

Cecilia Isakson är kostrådgivare och varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölk och socker. Kosten har en grundläggande central roll för vår hälsa, och Cecilias syn på hälsa är holistisk, vilket innebär att hon alltid söker efter orsaker till obalanser och ohälsa istället för att fokusera på att lindra symptom. Hon är dessutom utbildad Lifecoach och certifierad massör, samt utbildad Hotel & Catering Manager på Southampton Institute. Cecilia driver företaget Urban Paleo Center och föreläser även i skolor och på företag om självkänsla, hälsa och friskvård.

Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

 

Bra att veta

Kaffe och té finns att köpa i våra lokaler.

Kallelse/faktura skickas cirka en vecka innan föreläsningsstart.

Plats

Medborgarskolan Uppsala

Hamnesplanaden 1, Uppsala

 

 

Pris

Deltagaravgift: 249 kr

Summa: 249 kr

 

 

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR 

.