HELHETSHÄLSA

Helhetshälsa är en tjänst för dig som verkligen vill ha resultat och förbättra din hälsa från grunden. Vårt utbud av tjänster och behandlingsformer är utformade så att de på olika sätt tar sig an obalanser och problematik i kroppen, men alltid med ett helhetstänk att kroppens alla delar hör ihop och påverkar varandra. Ibland kan de symtom du känner vara långsökt långt ifrån det som är den verkliga orsaken till dem. Exempelvis kan migrän mycket väl behandlas med massage och triggerpunktsbehandling, men det kan också ha sin grund i en känslighet för veteprodukter eller gluten, eller bero på att kroppen kämpar med parasiter, virus, tungmetaller, kemikalier eller något annat som belastar dig och yttrar sig i migrän.

HELHETSHÄLSA är en paketlösning där vi under fyra månader dels söker orsaken till dina problem och dels gör vi gemensam sak att genomföra de livsstilsförändringar som behövs för att bli fri från dina symtom.

Givetvis kan mediciner och andra piller dämpa symtom, men vår vision och mission är att du ska kunna leva mer problemfritt efter vår behandling utan att behöva lika mycket eller (allra helst) någon symtomlindring alls.

I paketet HELHETSHÄLSA ingår:

Hälsosamtal

Coaching per telefon eller zoom varje vecka

* Behandling en halvdag varje månad:

-Holografisk Kinesiologi

-Kostrådgivning

-Livsstilsrådgivning

-Massage/Triggerpunktsbehandlingar

-Spiral Stabilisering

Dessutom ingår:

Tillgång till medlemsportalen HELHETSHÄLSA ONLINE

Yinyogapass

Spiral Stabiliseringspass

Digitalt Kostrådgivningsmaterial

Gummiband till Spiral Stabilisering

INNAN du köper paketet vill vi att du bokar ett Gratis Hälsosamtal där du får mer information och där vi tillsammans går igenom din hälsa och kommer överens om hur vi ska lägga upp behandlingen.

Paketet Helhetshälsa passar dig som vill förbättra din hälsa, som har en diagnos och vill hjälpa kroppen att läka sig själv och inte bara dämpa symtom med läkemedel, som vill maximera prestationer i idrotten, på jobbet eller i hemmet, som känner att något saknas att du borde kunna må bättre än så här, som vill återfå förmågor, energinivåer och kunskaper från förr, som vill bli av med smärta och värk i leder och muskler, trötthet, magproblem och mycket annat!

Känns det som något för dig? Välkommen att boka ditt hälsosamtal!

PRIS: 5500 SEK / MÅNAD

Total investering 22.000 SEK

OBS!

Eventuella kosttillskott tillkommer. Vi rekommenderar dig att endast köpa paketet Helhetshälsa om du också är beredd att köpa eventuella kosttillskott. Vi har sett att tillskott av näring ofta löser problem som kan bero på brister eller obalanser i kroppen och också ger kroppen den stöttning som kan behövas vid eventuella utrensningar eller då man befinner sig i livssituationer som ger ett extra behov. Vi rekommenderar aldrig extra näring om det inte finns behov och ger alltid exakta doser under en specifik tidsperiod. Du kommer alltså aldrig att äta något du inte behöver.

PROVA PÅ HELHETSHÄLSA

Nu har du möjlighet att prova på Helhetshälsa under en hel månad!

Behandlingar under en halvdag samt en halvtimmes coaching varje vecka ingår.

Dessutom får du tillgång till hälsoportalen HELHETSHÄLSA ONLINE under en hel månads.

Du får allt digitalt material du behöver.

Eventuella kosttillskott ingår ej.