LIVSSTILSRÅDGIVNING

Vår Livstidsrådgivning är utformad i enlighet med vår evolutionära bakgrund, men tar samtidigt hänsyn till vårt moderna samhälle och förenar dem båda i en livsstil som sätter din fysiska och psykiska hälsa först. Den följer ett holistiskt tankesätt där vi tar upp alla dina pusselbitar i livet och synar dem i sömmarna och ser vilka förändringsarbeten du vill göra.

Vi följer en coachande behandlingsmodell, men ger råd och gör rekommendationer för en naturligare och mer hälsosam livsstil.

Livsstilsrådgivning passar dig som:

vill göra en förändring i livet men inte kommer vidare på egen hand

vill leva mer naturligt och i enlighet med hur vi är skapta att leva

vill känna mer glädje och lycka i livet

vill ha hjälp att uppnå sina drömmar och mål

vill förbättra sin hälsa

vill skapa en hållbar livstil

Hur går det till?

Innan ditt första besök bör du ha funderat på varför du önskar Livsstilsrådgivning. Vi formulerar sedan tillsammans dina tankar till mål och strategier. Vi ger rekommendationer och råd utifrån de evolutionära fakta som forskningen påvisar vad gäller både mental och fysisk livsstil. Vi kommer i alla lägen att se på din nuvarande och kommande livssituation som en helhet där kropp och sinne alltid hänger ihop.

Första besöket varar en timme och kan ske på plats i våra lokaler i Håga eller online eller per telefon.

Följande besök är 30-60 minuter långa och vi behandlar metodiskt alla dina pusselbitar i livet. Du får efter varje tillfälle en eller flera uppgifter som du ska utföra till nästa gång.

 

Vår Livsstilsrådgivare är Diplomerad Lifecoach på Strandska Utvecklingshuset, Certifierad Kostrådgivare & Hälsocoach på Paleo Institutet, Certifierad Terapeut i Spiral Stabilisering och utbildad Kinesiolog inom Holografisk Kinesiologi. Alla är de behandlingsformer som strävar efter att komma fram till grundorsaken till hinder och problem och fokuserar på hur vi på så naturlig väg som möjligt kan komma till rätta med dessa.