Facebookpinterestlinkedininstagram

MÅ BRA – TJÄNA MER!

Så heter vår nya webkurs som riktar sig till alla som står och stampar och vill komma vidare i livet.

Det handlar förstås om hälsa och mer specifikt om att leva livet med din hälsa i fokus och få precis de resultaten du önskar dig. Vare sig det gäller mer pengar, mer tid eller ökat välmående. Vilket kanske låter för bra för att vara sant? Men detta är inget mirakelpiller utan en kurs som behandlar just de områden som modern forskning visar på att vi behöver ta hand om för att kunna prestera och fokusera som bäst i våra moderna liv.

Kursen riktar sig till dig som inte är nöjd med din nuvarande situation, som behöver göra en förändring och som vill ha en mall och plan att gå efter. Den passar också dig som idag redan är högpresterande, men som vill levla upp och nå nästa nivå.

Jag har tagit all min samlade erfarenhet från mina kunder på centret och den problematik som vi oftast jobbat med som gett bäst resultat, och skapat en föreläsning med detta som utgångspunkt. Workbooken består av de frågeställningar som visat sig vara mest omvälvande och framgångsrika för att mina kunder ska uppnå sina mål.

Läs mer om webkursen och dess innehåll genom att klicka på knappen nedan!

Facebookpinterestlinkedin