Facebookpinterestlinkedininstagram

 

Foto lånat från Uppsala Kommuns hemsida – detta är Håga i vinterskrud!

Snön låter vänta på sig, rönnen utanför fönstret i Hågaby har tappat alla löven och bären är uppätna för länge sedan.

Inne på Urban Paleo Center råder full aktivitet!

Faktiskt lite för mycket aktivitet, om det ens är möjligt för ett nystartat företag att ha FÖR MYCKET aktivitet?

Redan i oktober blev november fullbokat och snart även december! Och idag 1 december börjar januari att se ”oroväckande välbokat” ut. Man skulle kunna tro att jag sitter och myser över detta, men det har varit den helt klart enskilt största stressoren för mig de senaste månaderna.

Alla akutkunder jag inte hinner hjälpa, alla som behöver komma tillbaka inom en till två veckor och måste vänta tills nästa år med återbesöket, alla… ja, ni förstår problematiken?!

Servicemänniskan i mig vrider och vänder sig i plågor. Så pass att jag kände mig tvungen att lägga in extra tider, som även de blev uppbokade i ett nafs.Och följden blev förstås att jag jobbat alldeles för mycket under hösten, mer än min kropp och knopp klarar av – vilket är raka motsatsen till vad Urban Paleo Center står för! Vi vill ju hjälpa alla att hitta tillbaka till balansen i livet och i kroppen och vill självklart leva som vi lär. Så jag hoppas på förståelse och överseende då jag inte lyckats skaffa fram tider till alla kunder så fort som jag skulle önska.

Jag är förstås väldigt glad och tacksam över alla som hittar till mig och att så många hittar tillbaka och det hoppas jag fortsätter även 2018!

Nästa år kommer flera nyheter i utbudet och vi kommer att satsa mycket på FRISKVÅRDSAKTIVITETER.

Främst Stand Up Paddle Boarding (SUP) och Spiral Stabilisering så håll utkik framåt april om ni tycker det låter spännande!

Vi kommer också att ha flera spännande samarbeten med andra hälsoaktörer i Uppsala med omnejd, håll ögon och öron öppna så får ni snart veta mer!

Det är roligt att se att intresset för Paleo och för naturlig livsstil blir allt mer utbrett i samhället och att så många väljer att satsa på sin hälsa.

Det kommer vi att få se otroliga resultat av i framtiden, med en friskare befolkning som största skillnaden – och behöver ni hjälp på traven så är ni välkomna att boka tid hos oss på Urban Paleo Center!

(Vi är fullbokade året ut, men har fortfarande några tider kvar i januari).


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebookpinterestlinkedin