Facebookpinterestlinkedininstagram

***

 

ONSDAGEN 27 FEBRUARI 18:00-19:30

Kommer Ulf och Charlotte Kilman och föreläser på Kulturoasen i Hågaby!

De kommer att prata om hälsa och prestation och hur du kan göra själv för att förbättra dessa hos dig själv.

Jag kan verkligen varmt rekommendera denna föreläsning som dessutom är gratis!

 

 

Du anmäler dig genom att klicka på länken HÄR.

 

 

 

.

Ulf och Charlotte Kilman äger och driver KILMANINSTITUTET på Rastaborgs slott, Ekerö strax utanför Stockholm. Hit kommer kunder från hela världen för att bli friskare eller prestera bättre.

Med hjälp av den senaste forskningen utvecklar de ständigt sina arbetsmetoder för att ge sina klienter bästa möjliga upplevelse och effekt av deras behandlingar.

 

Så här skriver de på sin hemsida:

”Hos oss får du inte bara bra helhetsbehandlingar utan vi påbörjar en inre resa där du får lära dig hur du skall leva för att upptäcka hur frisk och välmående du kan bli.

KILMANINSTITUTETs mål är att ge sina kunder kunskapen och möjligheten att få uppleva så mycket hälsa och framgång som är möjligt, genom att erbjuda de bästa produkterna och behandlingsformerna vi hittar i världen.
Hälsa kommer inte av en slump utan det är resultatet av medvetna val i vardagen.

KILMANINSTITUTETs vision är att lära ut den kunskap och de behandlingsformer som vi sett är effektivast och som behövs för att alla människor skall kunna må bra, hålla sig friska och se till att denna kunskap och de produkter som möjliggör detta sprids i världen.”

 

Ulf Kilman Började sitt yrkesverksamma liv som bilmekaniker och takplåtslagare men som av en slump blev han ansvarig för ett gym där han blev intresserad av kroppsterapier. Han började studera olika tekniker och utbildade sig först i Sverige och därefter i andra länder, främst i England, där han lärde sig en teknik som kunde få de flesta sjuka friska men detta räckte inte för Ulf eftersom han arbetade med idrottsmän som redan var friska och ville bli bättre.
Han utvecklade därför ett eget system där han blandar många av de tekniker han lärt sig under åren som osteopati, kraniosacral behandling, näringslära, akupunktur, homeopati, medicin och kinesiologi – läran om musklerna och dess rörelselära. Och sedan 2008 utbildar han även andra terapeuter i sin behandlingsmetod.

På Ulfs praktik som han öppnade i mitten av 1990-talet har han hjälpt många kroniskt sjuka och dödsdömda att bli friska. Dessutom har han hjälpt många idrottsmän att bli fria från skador och återkommande problem. Simmaren Lars Frölander tackade honom för sitt OS guld i Sydney och friidrottare, hockey- och fotbollsspelare mm som varit skadedrabbade har kunnat vända sina skadetrender och blivit bättre än någonsin tack vare hans behandlingar och råd om kost och näring. Ulfs insikter, kunskaper och tekniker om hur nervsystemet fungerar kan hjälpa alla att bli bättre.

 

Charlotte Kilman Uppvuxen på Sveriges västkust utanför Varberg och utbildad ingenjör vid Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg, arbetade på försäkringsbolaget Skandia i 10 år, först som säljare och de sista åren som försäljningschef. Hennes intresse för kropp och själ har alltid varit stort och hon har löpande utbildat sig inom mental utveckling och t ex medicin vid Uppsala Universitet.

Charlotte har tillsammans med Ulf utvecklat ett mentalt system – TUNING® – som hjälper kunder att övervinna hinder och få hjälp att motivera sig och hantera situationer som tidigare varit svåra. När kunder får hjälp att programmera om sig blir det enklare att nå dit de önskar.

Under de år hon hjälpt kunder att bli fria från negativa mindset och hjälpt dem att fokusera på det som får dem att må bra och lyckas har kunder lärt sig att t ex övervinna sina tvivel, hinder, bli bättre på att fokusera rätt, hantera stress, bli friskare, starkare, få sin idealvikt, bli rökfri eller förbättra motivationen att välja rätt, älska sig själv eller göra det som krävs för att lyckas.

Med hjälp av TUNING är det möjligt att bygga upp ett mentalt immunförsvar. Kunderna lär sig också att använda sina styrkor och lösa upp och ta bort svagheter så att du alltid kan hantera det de möter i livet på ett positivt sätt.

 

~

Jag utbildar mig under våren 2019 till Holografisk Kinesiolog på Kilmaninstitutet och denna fantastiska behandlingsmetod kommer ínom kort att finnas bokningsbar på Urban Paleo Center.

Håll utkik!

 

~

Är ni intresserade av vilka fler kändisar som fått hjälp av Ulf och Charlotte kan ni klicka på denna länk … Therese Alshammar, Agneta Sjödin mfl. är namn som väl de flesta känner igen!?

 

LÄS MER om FÖRELÄSNINGEN och ANMÄL ER HÄR!

 

 

.

.

Facebookpinterestlinkedin