Facebookpinterestlinkedininstagram

OSCAR INTERVJUAR

Lyssna på första avsnittet av Oscar Intervjuar, en pod med Oscar Janson som intervjuar intressanta personer inom kost, hälsa och personlig utveckling!

I första avsnittet är det ingen mindre än jag som är gästen. Vi pratar om hälsa i allmänhet och om Urban Paleo Centers filosofi och utbud i synnerhet.

Lyssna på avsnittet HÄR!

 

 

Oscar Janson är mest känd för att ha 2003 ha slagit svenskt rekord i stavhopp när han hoppade 5,87 meter. Ett rekord som han behållit i 14 år ända tills 2018. Men det som är så speciellt med Oscar är att han har lyckats bibehålla sin goda form och hälsa och 2016 tog han som 41-åring SM guld och 2017 tog han SM guld inomhus som 42-åring! Fantastiska resultat som han delvis tackar Ulf Kilman, den holografiska kinesiologin och Friway kosttillskott för. Oscar har också doktorerat och det är inte för inte han kallas Friidrottens Einstein, han är nämligen också medlem i föreningen Mensa där bara de 2% av världens befolkning med högst IQ kvalar in. Oscars intresse för hälsa och personlig utveckling har gjort att han startat denna pod där jag alltså blir intervjuad i debutavsnittet. Jag hoppas på många intressanta íntervjuer framöver där Oscar pratar med kända och okända personer inom hälsobranschen.

Facebookpinterestlinkedin