*Workshop Mindfulness Lördag 12 maj*

Välkommen till en 2 timmars Mindfulness-Workshop!


Stanna upp i vardagsstressen
 Bli mer närvarande 
Förbättra ditt välmående
 Verktyg för att fokusera 

 

Våren kan för många av oss vara en tid fylld av stress och hektiska aktiviteter, som ibland kan kännas överväldigande…

Därför vill vi välkomna dig att ta en paus från vardagsstöket och ge dig möjligheten att ta del av verktyg som kan hjälpa dig att vara mer närvarande under resten av våren (och fortsättningsvis). Verktyg som kan hjälpa dig att dels öka kvaliteten på den tid du spenderar med familj och vänner och dels hjälpa dig att hantera de stressfyllda situationer som kan uppstå. Vi kommer tillsammans att prova på enkla, praktiska övningar och det finns utrymme för frågor och reflektion. Såväl nybörjare som vana mindfulnessutövare är välkomna!

Mindfulness är ett förhållningssätt som gör det enklare att hantera olika situationer, hur de än ser ut. Det syftar till att bli mer närvarande och med träning i mindfulness kan vi bland annat öka vår medvetenhet och därmed göra klokare val, minska vår stress, få ökad koncentration, få bättre självkännedom och livskvalitet med bättre fysisk och psykisk hälsa.

Vår workshopledare heter Charlotte Kyller, beteendevetare och mindfulnessinstruktör med engagemang och vana att leda gruppaktiviteter.

Läs mer om Charlotte HÄR

 

Kursledare:      Charlotte Kyller

Plats:                Urban Paleo Center, Hågavägen 188, 1 tr

Tid:                   Lördagen 12 maj kl 11:00-13:00

Pris:                 250:- per person